23948sdkhjf

Travlhed hos Stålspecialisten

På en enkelt uge har den vestjyske maskinhandler landet ordrer for mere end 1 mio. kr.
Der var ikke tid til vinterferie hos Stålspecialisten i Årre ved Esbjerg. Sidste uge blev den bedste i virksomhedens historie. Her blev der nemlig solgt maskiner til kunder i Tjekkiet, Tyskland, Danmark og Færøerne.

- Mandag solgte jeg fire maskiner til en virksomhed i Nordtyskland, som er en af vores gode kunder. De har siden 1. september købt hele 19 maskiner hos os, fortæller Allan Madsen fra Stålspecialisten.

11 ton kantpresser til lokal kunde
Den tyske kunde har blandt andet aftaget pladesakse, kantpresser og profiljernssakse. Her stoppede succesen imidlertid ikke, og allerede onsdag var der bid igen.

- Onsdag solgte jeg en 11 ton stor kantpresser på 200 ton x 3.100 til en lokal kunde, siger Allan Madsen og fortsætter:

- Og torsdag var der en ordre til en ny kunde på Færøerne på knive til hans maskinsaks.

Styrer mod rekordresultat
Toppen af kransekagen var dog en ordre fra en tjekkisk kunde på en Tos hydraulisk rundslibemaskine, som kan slibe aksler op til 4.000 mm i længden.

- Det er vores største ordre nogensinde. Maskinen vejer 18 ton, er 12 meter lang og blev afsendt til Tjekkiet i mandags, udtaler Allan Madsen.

Udover de mange maskinordrer har Stålspecialisten også solgt en del materialer til danske kunder, og sammenlagt har det betydet, at virksomheden for første gang når en omsætning på mere end 1 mio. kr. på én uge. Virksomhedens regnskabsår slutter med udgangen af marts, og Allan Madsen regner med nå det bedste resultat i 11 år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079