23948sdkhjf

RoboTool har Europa-premiere på ny robot

RoboTool A/S i Vejen vil på HI Industri 2007 vise, hvordan moderne robotter kan være en optimal og økonomisk lønsom investering for moderne virksomheder.
På Vejen-virksomhedens 90 kvadratmeter bliver der således lejlighed til at se fire-fem turnkey-løsninger. Det gælder for eksempel et pakke- og palleteringsanlæg med fire robotter kørende på en controller, der for første gang kan ses i Europa. En anden nyhed er en systemløsning med verdensnyheden forcesensing control (udstyr som ”føler”). Desuden kan ses anlæg til maskinbetjening, ligesom der bliver mulighed for at se - og røre - både ABB og Güdel robotter.

RoboTool’s kompetencer spænder vidt - fra palletering og maskinbetjening med robotter til slibning med robotter. Ofte leveres totalløsninger tilpasset kundens specificerede krav og behov. Ligeledes indgår rådgivning og uddannelse ofte som naturlige elementer i leverancen.

- Målsætningen er, at vi ønsker et samarbejde med kunderne om, hvorledes vi kan hjælpe med at udvikle produktionen og håndteringen i virksomheden til gavn for dennes bundlinje resultat. Det kan kun gøres ved en grundig foranalyse og gennem et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi er med hele vejen fra start til slut, siger salgsdirektør Claus Didrichsen fra RoboTool.

- Vores viden kommer gennem mange projekter, hvor vi i forhold til kundens behov har gennemført leverancer, hvor såvel tekniske som økonomiske mål var klart definerede, inden projekterne blev sat i gang, siger RoboTools direktør Leif Thomsen.

Kilde: RoboTool - http://www.robotool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078