23948sdkhjf

Ny generation af NORDBLOC- tandhjulsgearmotor

NORD har videreudviklet NORDBLOC-serien, med forskellige konstruktive patentanmeldte forbedringer af den kompakte gearmotor.
Selve huset er konstrueret ved hjælp af FEM-beregninger og er fremstillet i trykstøbt aluminium. Den nye konstruktionsmåde med forsat lejring bevirker, at der kan indbygges større og stærkere lejer, der tåler endnu større radial- og aksialbelastninger. Desuden er gearet uden montagepropper, hvilket yderligere minimerer risikoen for utætheder.

Den nye NORDBLOC-generation tilbydes i syv gearstørrelser i henholdsvis to- og tretrinsudgaver. Programmet kan leveres enten som en komplet gearmotor eller med de nye meget korte og pladsbesparende IEC adaptere. Programmet har de samme mål som tidligere i fod eller flangeudførelse. De nye NORDBLOC-gearmotorer er særdeles velegnede til hårde anvendelses- og miljøbetingelser. Hele programmet kan leveres i henhold til ATEX.

Med deres robuste overflader af aluminium har de nye NORDBLOC-gearmotorer en modstandsdygtig naturlig korrosionsbeskyttelse, der gør lakering unødvendig. Kan efter ønske leveres malet.

Du kan se de nye NORDBLOC-motorer på Nord Gear Danmarks stand på HI 2007. Du finder dem i Hal F, stand 5070.

Kilde: Nord Gear Danmark A/S - http://www.nordgear.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094