23948sdkhjf

Produktnyhed: Få det optimale ud af fræseprocessen

Sandvik Coromant’s nye GC4220 kvalitet lover en produktivitetsforbedring på 20-30 % i forhold til den nuværende kvalitet takket være den seneste udvikling inden for substrat- og belægningsteknik.
GC4220 er velegnet til brug fra mellemfin- til grovfræsning under de høje temperaturer, som opstår ved højhastighedsfræsning eller ved fræsning i hårde materialer, og den yder høj sikkerhed og pålidelighed ved ekstremt høje afvirkningsgrader.

Denne GC4220 kvalitet garanterer en langt bedre sikkerhed ved højere hastigheder/tilspændinger end GC4020, den er fremragende til ubemandet produktion, samt hvor der kræves en højere afvirkningsgrad. GC4220’ens specielle styrke ligger i dens bestandighed over for grubeslid og plastisk deformation, almindelige slidproblemer, når der køres med høje hastigheder/tilspændinger. Med dens forbedrede skærkantstyrke og store sejhed er GC4220’en særdeles pålidelig til tørfræsning, plan- og profilfræsning med en god overfladefinish som bonus.

GC4220 er velegnet til anvendelse i alle CoroMill fræsekoncepter og er endnu et værdigt medlem i Sandvik Coromant’s nye skærgeneration.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094