23948sdkhjf

Han er enhver smeds drøm

Den 21-årige smedelærling Jens Fredrik Westh er blevet tildelt årets lærlingepris af DI Bornholm. Samtidig har han fået et jobtilbud af Ole Almeborg A/S, hvor han har været lærling.
"Jens viste allerede fra første dag, at han var tændt på at blive smed og havde et ekstraordinært gåpåmod. Hans talent for smedefaget var tydeligt allerede i løbet af det første læreår, hvor han deltog i blandt andet montage af gelænder. Han blev hurtigt den foretrukne lærling at få med, fordi han kunne regne ud, hvad næste step i arbejdsprocessen var. Det er enhver smeds drøm at få sådan en lærling", siger Ole Almeborgs A/S´adm. direktør, Michael Almeborg.

I sit andet år som lærling fik Jens Fredrik Westh til opgave at fremstille legeredskaber til en legeplads i Hasle og han gik grundigt til værks:

"Jens afprøvede alle dele til legepladsen, og derfor havde han selv en bold med på arbejde, så basketkurven kunne afprøves i værkstedet. Opgaven blev løst til vores fulde tilfredshed og ikke mindst kundens", fortæller Michael Almeborg, som tilføjer, at den 21-årige smedelærling er meget vellidt på arbejdspladsen og deltager altid i virksomhedens aktiviteter og arrangementer og passer altid sit job til punkt og prikke.

"Han har altid et smil på læben og har en positiv tilgang til opgaverne. Vi har derfor ikke været et sekund i tvivl om, at vi skulle indstille ham til lærlingeprisen og tilbyde ham et job efter, at læretiden nu er vel overstået", slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078