23948sdkhjf

Beijer Electronics får unik adgang til det brasilianske automationsmarked

Virksomheden har erhvervet en 15 % aktieandel i den brasilianske automationsvirksomhed Altus Sistemas de Automação S.A., med mulighed for at øge ejerandelen til 49 %.
Altus Sistemas de Automação S.A. er en højteknologisk virksomhed med en stærk position inden for automatiseringsprodukter og -løsninger til industriel automation og processtyring og er bl.a. anerkendt for sin kompetence indenfor high-end PLC systemer.

Det styrkede partnerskab giver Beijer Electronics adgang til state-of-the-art styresystemer, ekspertviden i industrielle sektorer, såsom olie & gas-og energiproduktion, en stærk platform for salg af Beijer Electronics’ produktsortiment i Sydamerika samt mulighed for udvikling af nye kontrolprodukter til det globale marked, forklarer Fredrik Jönsson, CEO, Beijer Electronics:

"De to selskaber supplerer hinanden hvad angår produkt-, teknologi-, geografi- og branchedimension. Med alliancen vil Beijer Electronics få en enestående adgang til det brasilianske marked, samt levering af højteknologiske kontrolprodukter til det globale marked. I tråd med Beijer Electronics strategisk tilgang investerer Altus også intensivt i produktteknologi, og som følge heraf forventes der synergi i produktudviklingen af styresystemer samt operatørpaneler, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063