23948sdkhjf

Næste generation af elektrisk distribution

Schneider Electrics nye Acti 9-bus er på landevejen og lægger vejen forbi alle landets store grossister og el-installatører for at fortælle om et nyt, komplet system af DIN-skinnekomponenter.
Acti 9-familien er designet til at lette hverdagen for installatører og tavlebyggere – og sætte dem i stand til at bygge energioptimering direkte ind i el-tavlen. Den har mange nye funktioner, der ikke tidligere er set på markedet, og indeholder over 1500 nye varenumre og 22 nye patenter, fortæller Thomas Andersen, salgsdirektør i Schneider Electric Danmark:

- Acti 9 er intet mindre end en verdensnyhed. Den repræsenterer næste generation af elektrisk distribution og er designet direkte med fagbranchens værktøjskasse, så de bliver i stand til at møde de krav og potentialer, der ligger i fremtidens udfordringer ifm. fx intelligente bygninger og smart grid. Med denne lancering har vi aktiveret hele vores samlede salgsstyrke og fokuserer på at klæde branchen på i samarbejde med vores stærke partnere. Det er derfor, at vi de næste 8 uger turnerer landet rundt til grossister, tavlebyggere og installatører, således at markedet bliver klar over de nye muligheder og potentiale for energioptimering, der nu er tilgængelige, fortæller han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062