23948sdkhjf

Brændstrup Maskinfabrik skifter direktør

Pr. 1. august 2007 gennemfører Brændstrup Maskinfabrik A/S et MBO (Management Buy Out), hvor selskabets direktør Bo Fischer Larsen indtræder som administrerende direktør og hovedaktionær i virksomheden.
Ved samme lejlighed indtræder virksomhedens produktionschef Jesper Z. Nielsen som medejer, ligesom hidtidige administrerende direktør og eneaktionær Claus Brændstrup fortsætter som direktør og medejer. Samtidigt med ovennævnte har virksomhedens stifter Niels Ejnar Brændstrup valgt at gå på pension.

Siden Niels Ejnar Brændstrup overlod den formelle ledelse af selskabet til sønnen Claus Brændstrup, har Brændstrup Maskinfabrik A/S udviklet sig fra et traditionelt smedeværksted til en industriel leverandør med Supply Chain partnerskaber til store danske og udenlandske kunder. Som administrerende direktør har Claus Brændstrup stået i spidsen for en imponerende udvikling, hvor virksomheden i det indeværende regnskabsår forventer at tangere sidste regnskabs vækst på 39 %.

Som mangeårig medarbejder og produktionschef har Jesper Z. Nielsen været den drivende kraft i udbygningen af virksomhedens produktionskapacitet, hvor det seneste tilkøb og teknologiløft i form af det netop ankomne Salvagnini bukkecenter, skal danne baggrund for virksomhedens fortsatte vækst.

Virksomhedens kommende administrerende direktør blev ansat i selskabet pr. 1. januar 2007. Inden ansættelsen hos Brændstrup Maskinfabrik A/S var Bo Fischer Larsen fabriksdirektør i en større producerende virksomhed og har blandt andet været et kendt ansigt i forbindelse med indførelse af Lean i danske virksomheder. Som den øvrige del af ledelsen har den nye administrerende direktør en faglig ballast og uddannelse, men som en af de få maskinarbejdere kan han også kalde sig Henley MBA´er.

Kilde: Brændstrup Maskinfabrik A/S - http://www.braendstrup.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078