23948sdkhjf

JAI-O fremtidssikrer – med nyt anlæg og opkøb af jord

Forbehandling, pulverlakering, rilsan, sandblæsning og vådlakering af alt indenfor jern, stål, magnesium, aluminium og plast for store kunder som Martin, Scania og Siemens er JAI Overfladebehandling A/S i Vildbjergs speciale, og med et nyt pulverlakeringsanlæg og opkøb af nabogrunden, til eventuel udvidelse, er virksomheden bedre rustet til fremtiden end nogensinde.
Hos JAI Overfladebehandling i Vildbjerg har man rygende travlt med at levere overfladebehandlede produkter i høj kvalitet og i højkorrossionsklasse til hele Danmark.

Multikabine til vådlakering
I slutningen af 2006 tog virksomheden en ny, moderne, 15 meter lang multikabine i brug. Kabinen er udstyret med fuld indblæsning i loft og fuld udsugning i gulv og kan vådlakere stort set alt, blandt andet fuldlængde profiler til kølecontainere.

Udover at sikre virksomhedens kompetencer indenfor stort set alt, når det gælder vådlakering og pulverlakering, har multikabinen endvidere sikret fleksibilitet i produktionen samt ledig kapacitet.

Overfladebehandling & Totalleverancer
Én af JAI Overfladebehandlings kernekompetencer er deres totalleverancer, hvor kunden trygt kan overlade alt i hænderne på JAI Overfladebehandling.

Det betyder, at virksomheden ikke blot sørger for at overfladebehandle – selvom det er et must – men at JAI-O går ind i hele processen fra opkøb af råvarer til den logistiske planlægning over produktion og overfladebehandling til tampontrykning og sidst til levering af det endelige produkt.

JAI Overfladebehandling satser i deres totalleverancer på at lave så meget som muligt in-house, inden produktet sendes videre til aftageren. På den måde har virksomheden hele tiden hånd i hanke med tingene og kan blandt andet sikre kvaliteten i arbejdet fra start til slut.

Fremtidssikring med opkøb af nabogrund
I de seneste år har ordre- og kundetilgangen været støt stigende, og allerede i 2005 udvidede JAI sin produktionskapacitet med 35%. I dag har virksomheden 5.000 m2 produktionsfaciliteter under tag og tumler allerede nu, selv efter udvidelsen i 2005, med manglende lagerplads.

Derfor har man opkøbt nabogrunden, og dermed sikret sig mulighed for eventuel udvidelse.

Om JAI Overfladebehandling
Virksomheden JAI Overfladebehandling var en del af Jysk Aluminiumsindustri i Herning, men blev i 2000 udskilt som selvstændigt A/S og ledes i dag af to direktører, Henrik Givskov og Christian Moesgaard.

Læs mere på www.jai.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078