23948sdkhjf

L-tek ansætter ny økonomichef

Claus Røge Brandstrup skal med sin ansættelse som ny økonomichef/CFO understøtte en ambitiøs vækststrategi hos den midtjyske virksomhed.
De seneste fem år er medarbejdertallet mere end fordoblet hos virksomheden i Nørager, produktionsfaciliteterne er blevet udvidet, og der er investeret massivt i maskinparken.

- Vækststrategien er et værktøj til at fremtidssikre L-tek, så vi fortsat kan sikre arbejdspladser og bidrage til lønsom vækst. En øget professionalisering af ledelsen indgår som et væsentligt element, og det er baggrunden for, at vi med ansættelsen af Claus Røge Brandstrup opruster på økonomidelen, forklarer L-teks direktør Lars Nielsen

Understøtte væksten
En del af opgaven for den nyansatte økonomichef bliver at styrke samarbejdet på tværs for at skabe bedre effektivitet og kundeservice.

- For at understøtte vækststrategien vil mit fokus i høj grad være på at optimere og forbedre processer for at sikre de lavest mulige omkostninger og mest effektive eksekveringer. Min primære opgave bliver, i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejderstaben, at etablere en stærkere forbindelse mellem daglig performance, nøgletal og strategi. Med afsæt i L-teks værdier: engagement, omstillingsparathed og troværdighed, skal vi bevare fokus på bundlinjen, siger Claus Røge Brandstrup.

Den nye økonomichef kommer fra en stilling som økonomiansvarlig for fire produktionslokationer under Siemens Wind Power med op mod 1.500 ansatte. 35-årige Claus Røge Brandstrup bor i Skanderborg med hustruen Birgitte og parrets to børn på henholdsvis fire år og 10 måneder. Han er uddannet cand.merc. i økonomistyring og informatik.

Claus Røge Brandstrup overtager stillingen efter Martin Just Nielsen, som har valgt at lægge kræfterne i eget firma.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111