23948sdkhjf

Hydrema afhængig af underleverandører

Pilen peger fortsat opad for nordjyske Hydrema, men hvis virksomheden skal fortsætte de gode takter og hente flere store ordrer, så skal netværket af underleverandører udvides.
Ifølge Børsen kom Hydrema ud af 2006 med solid stigning i både omsætning og overskud. Omsætningen steg med næsten 20 mio. kr. til 337,3 mio. kr., mens årets resultat steg med 3,5 mio. kr. til 17,3 mio. kr.

Det er først og fremmest det danske byggeboom, der har givet fremgang hos Hydrema, men også et stigende antal militærordrer har sendt regnskabstallene opad. Og specielt inden for militærindustrien ser virksomhedens ledelse store muligheder.

Tidligere på året modtog virksomheden en ordre til et trecifret millionbeløb som underleverandør til 45 nye panservogne til det danske forsvar, og hos Hydrema lægger man ikke skjul på, at man selv har brug for flere underleverandører, hvis man skal kunne løfte den slags storordrer.

- Underleverandørerne skal hjælpe med at løfte større ordrer. Vores eget produktionsanlæg har simpelthen ikke kapacitet til at følge med, udtalte salgschef Geert Daugaard ifølge Børsen tidligere på året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094