23948sdkhjf

Hydrema belønnes for arbejde med krigsveteraner

For anden gang bliver prisen som Årets Veteranvirksomhed i dag uddelt.

Prisen tildeles denne gang industrivirksomheden Hydrema Group, som har ydet en ekstraordinær indsats for de danske veteraner.

Hydrema modtager prisen for sin omfattende og langvarige indsats med at hjælpe særligt sårbare veteraner tilbage på arbejdsmarkedet. Både i Hydrema, blandt andet med fleksible jobordninger, men også ved at hjælpe veteraner til afklaringsforløb i andre virksomheder. Hydrema har som minimum altid én veteran i jobprøvning i tæt samarbejde med kommuner og Veterancentret for at klæde dem bedre på til arbejdsmarkedet.

- Hydrema har gennem årene opbygget og leveret en meget stærk indsats for at hjælpe særligt de sårbare veteraner tilbage på arbejde. Samtidig har Hydrema som industrivirksomhed vist vejen, taget ansvar og gået forrest, når det handler om at omsætte veteranernes særlige kompetencer til gavn for dansk forsvarsindustri og erhvervsliv. Derfor fortjener Hydrema den største respekt og anerkendelse for deres stærke engagement for Danmarks veteraner, udtaler forsvarsminister Trine Bramsen i en pressemeddelelse.

Direktør for Hydrema Group, Jan Werner Jensen, udtaler:

- I nullerne fik vi nogle store opgaver som relaterede sig til forsvarets køretøjer. Derfor var det oplagt at rekruttere nogle af de veteraner, som dengang var hjemvendt fra indsatsområder, og havde noget af den erfaring vi kunne bruge. Vi fik opbygget et team, som kunne relatere sig til køretøjerne og derfor var meget motiveret for at løse opgaven. På den måde blev det fra begyndelsen en god løsning for alle parter.

- Det var således mere et behov end blot et ønske om at hjælpe veteraner i arbejde, som startede det vi så sidenhen har gjort til en bevidst målsætning og ønske om at hjælpe hjemvendte veteraner ud på arbejdsmarkedet. At vi nu i dag får prisen som ”Årets veteranvirksomhed 2020” er et stort skulderklap og anerkendelse, som vi ikke lige havde set komme, men vi er meget glade og beæret over det. Det giver en stolthed i hele organisationen om at være med til at gøre en forskel, fortsætter Jan Werner Jensen.

Hydrema Group er en familieejet dansk koncern, som udvikler, producerer og markedsfører entreprenørmaskiner – blandt andet til den danske forsvarsindustri. Firmaet blev grundlagt i 1959 og har hovedkontor i Støvring i Nordjylland.

Siden 2007 har Hydrema beskæftiget næsten 50 veteraner. Aktuelt har Hydrema 15 veteraner ansat.

Det er anden gang, at prisen som Årets Veteranvirksomhed uddeles. Prisen uddeles til en arbejdsplads, der yder en særlig anerkendelsesværdig indsats for at hjælpe og fastholde veteraner i job. Modtageren i 2019 var Securitas.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109