23948sdkhjf

Brdr. Markussens i Vildbjerg cementerer sin succes

De kriseresistente vestjyder lander nyt overskud i den tocifrede millionstørrelse.
Brdr. Markussens Metalvarefabrik i vestjyske Vildbjerg taber lidt overskud i forhold til 2013, men er fuldt ud tilfreds med at have tjent 17,9 mio. før skat i 2014.

Det siger økonomidirektør Anders Kærgaard til Metal Supply.

- Vi kan ikke være utilfredse. Det er tidens gunst for os, og vi er heldige med, at vores niche er positiv. Men lad os nu se – intet varer evigt, siger økonomidirektøren.

De tre hovednicher er specialvarer af jern til erhvervsfiskeriet, vindmøllekomponenter og endelig også kabelautoværn til udenlandske markeder og især det svenske.

Anders Kjærgaard forventer, at de gode takter fortsætter, men stadig ikke med hastig vækst.

- Og det gør ikke noget, at der er lidt stilstand, for når tingene er blevet større, som de er blevet for os, så skal vi også nå at følge med og foretage den rigtige optimering af produktionen. Vi skal jo konkurrere med det store udland, men ikke på lønniveau, siger han.

Krise har der egentlig ikke været hos Brdr. Markussens Metalvarefabrik, som nærmest har vist sig at være kriseresistent.

Selv om ordreindgangen skuffede Brdr. Markussens Metalvarefabrik i tiden efter finanskrisens udbrud, så har virksomhedens bundlinje år efter år har givet tocifret millionoverskud. Mest på grund af solidt fundament, vurderer Anders Kjærgaard.

- Vi er en gammel virksomhed med en familieejerstruktur, og firmaet har altid haft likviditet. Mange har jo været hæmmet af, at de ikke kunne få kredit i bankerne, og det har vi ikke været belemret med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078