23948sdkhjf

Bramidan solgt til kapitalfond

SE Blue Equity har overtaget aktiemajoriteten i Bramidan, der producerer maskiner til komprimering af genanvendeligt emballageaffald.
Bramidan, med hovedsæde og fabrik i Bramming, består af de to selskaber Bramidan A/S og Bramidan Finance A/S. Virksomheden har en international kundebase indenfor en bred vifte af brancher inklusive detailhandel, produktionsindustri, lager og logistik, offentlige virksomheder, marine og offshore industri.

Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Annelise Vinther Jensen og Anders Haahr Jensen som en lille familieejet virksomhed, der solgte landbrugsudstyr. I 1981 skiftede virksomheden kurs og gik ind på markedet for håndtering af genanvendeligt affald. Siden da er virksomheden udviklet til at være blandt de førende producenter af ballepressere globalt. I 2004 kom kapitalfonden IndustriUdvikling med i ejerkredsen.

Bramidan er i dag en international virksomhed med 80 ansatte og egen salgsorganisation i Danmark, Holland, Polen og USA. Gennem et globalt forhandlernet sælges der Bramidan-maskiner i mere end 40 lande, i alle verdensdele. Koncernen realiserede i 2013/2014 et samlet EBITDA på godt 15 mio. kr.

Ejerkredsen vil fremadrettet bestå af SE Blue Equity, direktør Henrik Dueholm Madsen og stifterparret Annelise Vinther Jensen og Anders Haahr Jensen.

- Bramidan er et mønstereksempel på en velfunderet, dansk nichevirksomhed, som indeholder alle de elementer, vi kigger efter som investor: Stærk ledelse, sunde værdier, en stærk international markedsposition indenfor en niche og et forretningsfelt, hvor man bidrager positivt til samfundets omstilling til en renere og mere ressourceeffektiv verden. Vi er overbeviste om, at potentialet for videre udvikling er stort, og at vi er i partnerskab med en ledelse, der evner at realisere denne vækst. Det glæder vi os til, udtaler Christian Møller, managing partner i SE Blue Equity.

- Vi ser frem til samarbejdet med SE Blue Equity. Med SE Blue Equity som majoritetsaktionær får vi en kompetent og kapitalstærk ejer, der for alvor kan bakke op om vores internationale ekspansion. Det vil give os mulighed for at angribe de mange globale markedsmuligheder endnu mere aggressivt, end vi gør i dag og samtidig skabe mulighed for, at vi kan videreudvikle vores produktionsplatform, udtaler Henrik Dueholm Madsen, administrerende direktør i Bramidan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11