23948sdkhjf

Kæmpeordre til Dymatec

Nordborg-virksomheden har vundet en ordre på leverance af bearbejdede dele til landbrugsmaskinvirksomheden Kongskilde Industries.
Kongskilde Industries i Sønderborg er i gang med en større omlægning af produktionen, der skal forvandle virksomheden fra at være lagerproducerende til at blive ordreproducerende og lean-baseret.

- I den forbindelse har de valgt at lægge nogle af deres komponenter ud til underleverandører, og der er vi blevet valgt som samarbejdspartner, forklarer direktør for Dymatec, Flemming Kjær.

Giver plads til investeringer
Der er tale om en kontrakt, som gør, at Dymatec nu kan investere yderligere i produktionen.

- Vi producerer selv efter lean-modellen i vores virksomhed og har arbejdet med at implementere forskellige lean værktøjer det sidste års tid, og jeg er overbevist om, at det har gjort, at vi kan lande en ordre som denne, fortæller Flemming Kjær.

- Nu får vi imidlertid også muligheden for at automatisere yderligere med robotceller på nogle af vores maskiner. Vi har i forvejen robotladede maskiner, men nu bliver det robotter til mindre seriestørrelser, og det forventer vi også vil være til glæde for andre af vores kunder, fortsætter Flemming Kjær, der forventer, at robotterne er klar til at producere i foråret 2015.

Han har stået i spidsen for Nordborg-virksomheden siden august, og i den tid har man oplevet stor interesse fra virksomhedens kunder.

- Vi har jo kunnet høre her i området, at der er lidt afmatning, men vi har selv haft en stor mængde forespørgsler, fordi vi har intensiveret salg og marketingdelen, slutter Flemming Kjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078