23948sdkhjf

Skako fastholder forventningerne

Datterselskabet Skako Concrete kæmper stadig for at skabe en tilfredsstillende drift, mens det går bedre i Skako Vibration. Samtidig ændres ledelsesstrukturen.
Skako omsatte i årets første tre kvartaler for 275,2 mio. kr. mod 240,5 mio. kr. i samme periode året før. Resultat af primær drift endte på -5,5 mio. kr., hvilket var 1,7 mio. kr. dårligere end året før. Resultatet dækker over en fortsat utilfredsstillende udvikling i Skako Concrete, mens Skako Vibration udvikler sig positivt og lever op til forventningerne.

- Det er glædeligt, at se de fremskridt, der er sket i begge divisioner i tredje kvartal. Vi forventer samtidig, at de igangsatte restruktureringstiltag for gruppen allerede i år vil bidrage positivt og slå fuldt igennem i 2015, hvilket vil bidrage til en betydelig resultatforbedring, udtaler administrerende direktør Finn Buus Nielsen.

På baggrund af resultatet for årets tre første kvartaler fastholder Skako forventningerne til et positivt resultat af primær drift (EBIT) før særlige poster. Der forventes et nul-resultat af primær drift (EBIT) for hele året.

Ny ledelsesstruktur
Samtidig med offentliggørelsen af regnskabet løftede Skako sløret for en ny ledelsesstruktur. Selskabets bestyrelse har besluttet at udpege en ny Holding-direktion med fælles rapport til bestyrelsen.

Den kommer til at bestå af divisionsdirektør Søren Pedersen, Skako Concrete, divisionsdirektør Carl Christian Graversen, Skako Vibration og økonomidirektør Henrik Blegvad Funk.

- Vi mener, at vi med den nye struktur, hvor den operative hovedvægt ligger i de to divisioner for henholdsvis betonblandeanlæg og for vibrationsanlæg, kan opnå en bedre udnyttelse af de fælles ressourcer, men har i den forbindelse med beklagelse også måttet sige farvel til nogle medarbejdere såvel i Danmark, som i udlandet, udtaler bestyrelsesformand Kaare Vagner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079