23948sdkhjf

Skako Concrete lander tocifret millionordre

Skako Concrete har via dets amerikanske datterselskab Skako Concrete Inc. indgået kontrakt på omkring 20 millioner kroner med en amerikansk betonproducent.

Kontrakten omfatter en komplet anlægsleverance indeholdende indtransportsystem, højsilo med blandeanlæg bestående af 2 x Atlantis 3000 blander og SkakoMat 600 proceskontrol. Dertil komplet Conflex distributionssystem.

- Det er med stor tilfredshed, at vi igen har indgået kontrakt med denne amerikanske betonproducent. Skako Concrete Inc har igennem mange år leveret flere anlæg til denne kunde, og det vidner om vigtigheden af at have et tæt samarbejde med kunderne, således at vi også er med, når kunderne udvider deres produktion. Denne kunde stiller store krav til produktkvalitet, hvilket igen gjorde Skako Concrete til det naturlige valg. Hjertet i blanderanlægget er vores AM3000 blander, der er forudsætning for at indfri de høje krav til blandekvaliteten, udtaler Steffen Kremmer, administrerende direktør i Skako Concrete, i en pressemeddelelse.

Ordren skal leveres og installeres medio 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203