23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny chief commercial officer hos Frecon

Kim D. Jensen er den 16. oktober 2014 blevet ansat som ny chief commercial officer (CCO) hos Frecon i Horsens og indtræder i den daglige ledelse.
Kim D. Jensen får ansvaret for den kommercielle del af forretningen, herunder salg, marketing, kontrakter og service med videre. Det er i overensstemmelse med virksomhedens nye strategi at styrke ledelsen på den kommercielle side, blandt andet for at drive en planlagt udvidelse af nuværende forretningsområder.

Kim D. Jensen har en lang karriere bag sig og har stor erfaring med arbejdet med konsulentassistance hos blandt andet Nokia, Wirtek, Develco og Advantigo med ansvar for både ledelse, B2B-salg, marketing, forretningsudvikling samt forretningsopbygning både nationalt og internationalt. Kim D. Jensen udtaler:

- Frecon A/S er en super spændende virksomhed med meget dygtige medarbejdere, der kan løse opgaver for alle typer kunder store som små. Jeg ser et stort potentiale i udvidelse af forretningen både ved vores nuværende kunder, men også indenfor nye sektorer hvor vores store ekspertise kan komme kunderne til gode.

Frecon har mange års erfaring indenfor konstruktion af emner inden for energi, fødevarer og automotive, hvor virksomheden har konstrueret mange forskellige typer af værktøjer, maskiner samt produktions- og transportudstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078