23948sdkhjf

Vigtig amerikansk ordre til BCM Transtech

Den fynske virksomhed håber, at en millionordre fra en amerikansk kunde kan blive til flere.
BCM Transtech har specialiseret sig i udvikling og produktion af lager- og håndteringssystemer til stanseværktøjer. Blandt virksomhedens kerneområder er den globale bølgepapindustri, og nu har en stor amerikansk producent af netop bølgepap valgt at kigge mod Fyn for at finde en håndteringsløsning til sine stanseværktøjer.

- Vi fik ordren for et par uger siden, og den skal leveres i uge 45 og installeres inden jul, forklarer produktionschef hos BCM Transtech, Jens Christian Christiansen, til Metal Supply.

- De har købt et reolsystem med tilhørende kran, som skal håndtere deres stanseværktøjer. Den løsning, de har købt, indeholder tre systemer i alt – det vil sige seks reoler og tre kraner og med plads til 1.400 stanseværktøjer. I alt fylder det to 40 fods containere – en fra vores fabrik på Fyn og en fra Letland, fortsætter han.

Store forventninger til amerikansk marked
Den amerikanske kunde hører til mastodonterne inden for bølgepap, og netop derfor har Jens Christian Christiansen ekstra grund til optimisme.

- Det er en koncern med 30 fabrikker under, og det er anden gang, de bestiller hos os, så vi forventer selvfølgelig noget mersalg. Vi er den mest professionelle leverandør af det her udstyr til den industri. Det er efterhånden et standardprodukt fra os, og det er meget modulerbart og kan skræddersys til den enkelte kunde, siger han.

BCM Transtech har været på det amerikanske marked siden 2008, og generelt har man oplevet en positiv udvikling.

- I 2009 solgte vi ikke for noget, men i 2008 var det 20 procent af vores totale omsætning. I 2010 begyndte det at gå fremad igen, og nu er vi tilbage på samme niveau målt i procent. Vores omsætning er så selvfølgelig steget i mellemtiden, så vi sælger mere til USA i dag, end vi gjorde i 2008, forklarer Jens Christian Christiansen.

- Vi har en forhandler i USA, og det kører som på kuglelejer. Det er alt lige fra små reolsystemer til et stort anlæg som dette. Så vi forventer os meget mere af det amerikanske marked de næste 10 år, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079