23948sdkhjf

Østjydsk CAD-CAM udvider

Den østjyske virksomhed udvider deres kursusfaciliteter med endnu en Fanuc Robodrill.
Den nyligt installerede Robodrill er udstyret med 24.000omdr/min BBT30 spindel (Big Plus) og alle nødvendige Fanuc optioner såsom Dataserver, AICC2, Nano-Smoothing for hurtig overfladefræsning.

- Vi er lidt atypiske – vi sælger CAD-CAM Software, men har valgt at indrette vores kursuslokaler som et værksted, komplet med CNC-maskiner. Vi har som sagt haft Fanuc i mange år, så der var ikke så mange betænkeligheder ved at investere i den nye model. De kører utrolig stabilt, der er aldrig problemer med dem, og de har nogle fantastiske aksebevægelser, siger ejer af Østjydsk CAD-CAM, Karl Erik Bogh Andersen.

- Vi er super glade for, at Østjydsk CAD-CAM A/S har købt endnu en Robodrill til deres kursuslokaler. Det er yderst kritisk, at de har noget solidt og stabilt grej, der bare kører, så der ikke spildes tid på kurserne. Nøjagtigt som i industrien, hvor maskinparken heller ikke må holde stille. Udover dette er den optimalt udstyret, når det kommer til 3D overfladefræsning, siger Mikkel Jon Hass, salgschef for Robomachines hos Fanuc i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141