23948sdkhjf

Dymatec rokerer om i toppen

Flemming Kjær står nu i spidsen for Nordborg-virksomheden, der også rykker rundt i resten af ledelsen.
Flemming Kjær overtager direktør-stillingen fra Kristian Espensen, som i stedet får ansvaret for Dymatecs produktion.

Samtidig stopper Michael Otto i virksomheden, og hans ansvarsområde for lager og ordrer overtages i stedet af Kell Jürgensen. Kell vil samtidig varetage bogholderiet. Sidst men ikke mindst bliver Henrik Andreasen ansvarlig for salg og marketing.

Om baggrunden for rokaden siger Flemming Kjær:

- Vi har ambitioner om at vokse. Der ligger en handlingsplan bag de tiltag og en vision om, at vi vil op og være 35 ansatte. Vi har allerede de fysiske rammer, så vi har ledig kapacitet, da vi ikke udnytter alle skift endnu.

ISO-certificering på vej
Et andet vigtigt led i den vækstplan er en ISO 9001-certificering, som Flemming Kjær forventer vil være i hus 1. april 2015.

- ISO-certificeringen skal åbne op for nye markeder både udenlandske og danske – og både inden for offshore og det martime område, forklarer Flemming Kjær.

- Specielt tyskerne vil gerne have, at vi er certificeret, og dem vil vi så efterfølgende angribe. Vi er i forvejen i Tyskland, der er vores bedste marked, men der er stadig et kæmpe potentiale for os, fortsætter han.

Han forventer dog også, at ISO-certificeringen kan give muligheder i andre lande.

- Jeg har selv tidligere arbejdet en del med Norge og har tænkt mig at tage derop og undersøge mulighederne for at komme ind der også, slutter Flemming Kjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078