23948sdkhjf

Crisplant øjner milliardordrer

De kommende år kommer til at byde på færre, men større projekter for den århusianske leverandør af bagagesorteringsanlæg.
Sidste år vandt Crisplant en ordre på op mod 1 mia. kr. på et bagagesorteringsanlæg til en ny terminal i lufthavnen i Abu Dhabi. Og netop den ordre er et meget godt øjebliksbillede, for det er netop de store projekter, der lyser op i horisonten for Crisplant. Det skriver Børsen.

- I øjeblikket er der færre, men større projekter at gå efter. Det ser vi også til næste år, og der er nogle store lufthavnsprojekter, vi skal byde på, siger økonomidirektør hos Crisplant, Mads Bach Christensen, til avisen.

Og det er specielt uden for Europa, at der er storordrer at hente i de kommende år. Udover Mellemøsten er der gang i massive lufthavnsprojekter i den østlige del af Asien, Nordamerika og Sydamerika

De store ordrer er dog også en udfordring for Crisplant. Hård konkurrence fra specielt Siemens og Vanderlande Industries er med til at presse priserne, og det er ikke muligt at hente den samme overskudsgrad som på mindre ordrer. Det kunne ses i Crisplants 2013-regnskab, hvor omsætningen steg med 217 mio. kr. til 1,298 mia. kr., mens overskuddet efter skat faldt med 1,2 mio. kr. til 33,2 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094