23948sdkhjf

Tick Cad udvider

Horsens-virksomheden er rykket i nye lokaler og har samtidig ansat ny project sales manager.
1. august 2014 har Tick Cad ansat Leif Jessen Hansen som project sales manager. Han har en baggrund som tidligere ejer af Cdlight og har senest været ansat ved Naveksa med salg af Microsoft Dynamics NAV add-ons indenfor CAD-integration og shopfloor-området.

- Med ansættelsen styrker Tick Cad sin position på markedet som den hurtigst voksende forhandler af Autodesks software-løsninger til konstruktion og design med en yderst kompetent og markant profil, som betyder, at vi kan tilbyde endog meget komplekse løsninger med markedets korteste tilbagebetalingstid, siger Karina H. de Lichtenberg fra Tick Cad.

Leif Jessen Hansens primære arbejdsområde bliver løsningsorienteret salg med fokus på optimering og konfiguration til nye og eksisterende kunder i dansk industri, herunder ERP-integration.

Samtidig med ansættelsen er Tick Cad flyttet til større lokaler på Marsalle 26, 8700 Horsens. Her får man rådighed over 30 kvadratmeter samt adgang til møde- og kursuslokaler.

Ansættelsen af Leif Jessen Hansen, flytningen samt Tick Cads et års fødselsdag markeres med en kombineret reception og erfa-møde den 24. september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157