23948sdkhjf

Nyt om navne: Tre nye medarbejdere til PM Energi

Den nordjyske producent af generator- og nødstrømsanlæg har netop udvidet medarbejderstaben med tre nye kolleger.
Det er blandt andet stor vækst i antallet af serviceaftaler, der nu får PM Energi til at udvide på mandskabssiden. Sidste år etablerede virksomheden en serviceafdeling på Sjælland, og den får fremover tilknyttet John Andersen som salgs- og servicetekniker. Han har mange års erfaring fra branchen og kommer fra en lignende stilling. Om ansættelsen siger servicechef Claus Ejlertsen:

- Johns kompetencer går fint i spænd med vores ambitioner om fortsat at være førende på serviceområdet. Han har den rigtige profil, og den viden han besidder om generatorløsninger, kommer især vores mange kunder i Storkøbenhavn og Sjælland til gode.

Claus Ejlertsen tilføjer, at virksomheden har vækst på servicesiden i hele landet. Derfor er Brian Haven Leegaard samtidig blevet ansat som servicetekniker med base på hovedkontoret i Brønderslev. Han har en baggrund som maskinmester, og skal servicere kunder i hele Danmark.

På salgssiden er staben udvidet med Carsten Hagerup Nielsen. En ansættelse som Carsten Madsen, direktør hos PM Energi, er godt tilfreds med:

- Carsten er en af de gamle drenge i branchen, og han er både dygtig og vellidt. Hans netværk er særdeles omfattende, og vi er glade for, at han nu er en del af salgsafdelingen, siger Carsten Madsen og forklarer videre, at man i forbindelse med medarbejderudvidelsen har lagt stor vægt på specifik viden om generatorløsninger:

- I denne omgang havde vi brug for nye medarbejdere, som kunne gå direkte ind i virksomheden og gøre en forskel. Dagligdagen er præget af stor travlhed, og samtidig har vi ambitioner om at fortsætte vores vækst på servicesiden. Til den opgave er praktisk erfaring en nødvendighed, fastslår direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093