23948sdkhjf

Rival bruger ISO-certificering aktivt

Den østjyske maskinfabrik har netop haft besøg af DNV GL Business Assurance i forbindelse med den årlige audit på deres kvalitetssystem certificeret under ISO 9001:2008.
Besøget forløb uden anmærkninger og bekræfter dermed, at Rivals arbejdsgange fortsat opfylder kravene i ledelsessystemet og akkrediteringsstandarden.

- Det er jo altid godt at få bekræftet, at alt kører, som det skal i henhold til vores certificering, siger administrerende direktør Henrik Holvad fra Rival.

- Og for os er certificeringen ikke bare et stykke papir, vi tager frem, når kunder eller andre efterspørger det. Nej her er det en vigtig brik i den fortsatte udvikling af vores virksomhed.

Fokus på afvigelser
Som optakt til besøget fra DNV udarbejdede ledelsen på Rival deres årlige ledelsesevaluering, som reglerne foreskriver. Netop med udgangspunkt i den udarbejdede evaluering har ledelsen på Rival besluttet at øge fokus på årsagerne til, at der med mellemrum sker afvigelser.

- Vi skal være endnu bedre til at fastlægge og evaluere årsagssammenhænge, og dermed kunne sætte ind de rette steder for at minimere afvigelserne fremover, siger Henrik Holvad.

Som et led i dette arbejde vil man fastlægge nye procedurer til opsamling og evaluering af årsagerne til afvigelser.

- Afvigelserne kan jo ske alle steder i processen fra den indledende dialog med kunden om det emne, vi skal bearbejde, til vi afleverer det færdigproducerede emne, siger Henrik Holvad.

- Det kan således også være mindre ting ét sted, som giver en større effekt et andet sted i processen. Det er de sammenhænge, vi nu skal have bedre styr på, så vi kan få dem minimeret til glæde for både vores kunder og Rival.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.253