23948sdkhjf

Scandinavian Coating bliver i Göteborg

Den nordiske overfladebehandlingsmesse afholdes igen i Göteborg i 2015.
I 2011 blev Scandinavian Coating afholdt i København og i 2013 i Göteborg. Oprindeligt var det meningen, at messen skulle skifte mellem de to lande, men i 2015 bliver det atter Göteborg, der bliver vært for messen.

- Nu begynder vi arbejdet med at lave en endnu bedre messe i 2015 og satser endnu mere på at tiltrække virksomheder fra hele Norden. Vi vil med Scandinavian Coating skabe et tilbagevendede samlingssted for hele overfladebehandlingsbranchen, siger Ulf Norman, som er formand for Svensk Pulverlackteknisk Förening, der arrangerer messen sammen med søsterorganisationer i Danmark og Norge.

I 2013 havde Scandinavian Coating 71 udstillende virksomheder og 2.039 besøgende. Målet i 2015 er at gøre messen lidt større.

- Vi har allerede fået en del forespørgsler fra virksomheder, både svenske og internationale, som vil udstille på messen efter succesen i 2013, siger Björn Delin, som er administrerende direktør for BraMässor, som er medarrangør.

Messen vil endnu engang blive arrangeret parallelt med ScanPlåt samt Logistik & Transport. Messerne finder sted den 20.-21. Maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078