23948sdkhjf

Rekord-regnskab fra SH Group

Den fynske smedevirksomhed voksede kraftigt i 2013 og nærmer sig nu en omsætning på ½ mia. kr.
Danske SH Group fremlægger sit årsregnskab for 2013 med en stigning i omsætningen på 129 mio. kr. Overskuddet før skat er på 18,4 mio. kr., eller 4,1 mio. kr. mindre end i 2012. Millionoverskuddet og den markante fremgang i omsætningen hentes i hele verden, men med hovedvægt på den norske offshore-industri, hvor SH Group sidste år overtog selskabet Sepro Technologies. Derudover har man af AP Møller-Mærsk købt virksomheden Nadiro, som producerer redningsbåde og dermed også appellerer til den norske offshore-industri.

- En væsentlig faktor for vores succes er det tætte samarbejde mellem vores ingeniører og vores produktion, som er en mulighed, fordi vi har valgt at beholde udvikling og produktion under samme tag i Danmark i stedet for at outsource til billigere lande. Strategien er en smule dyrere på den korte bane, men det tjenes hurtigt ind igen via optimerede interne processer samt højere hastighed og kvalitet i leverancerne, hvilket der er stor efterspørgsel på blandt vores kunder, siger administrerende direktør i SH Group, Morten Nielsen.

Ejer tilfreds
SH Group udvikler og producerer stålrammer, kabelspil og hydrauliske systemer, som bliver monteret på såkaldte ROV-skibe, og som sikrer, at undervandsrobotter – eller andet udstyr – kan hejses sikkert fra skibet og ned under havoverfladen. Derudover producerer Svendborg-virksomheden redningsbådssystemer til udsætning af mandskab fra platforme og skibe samt servicering af egne og tredjeparts produkter.

Hos SH Groups ejer, kapitalfonden Odin Equity Partners, er man også tilfredse med regnskabet.

- Vi er godt tilfredse med den udvikling, som vi ser i SH Group. Ledelsen er lykkedes med at vokse organisk på nøglemarkeder, ligesom vi gennem opkøb har styrket virksomhedens strategiske position. SH Group er et godt eksempel på den type virksomheder, som Odin ønsker at investere i med stærke tekniske kompetencer og ledende produkter, der kan afsættes uden for landets grænser. Vi har fra starten haft en meget tydelig plan for investeringen i SH Group og kan konstatere, at vi er godt på vej til realiseringen heraf. Vi ser frem til en fortsat positiv udvikling af virksomheden, siger managing partner hos Odin Equity Partners, Jacob Bergenholtz, der for nuværende også fungerer som bestyrelsesformand i SH Group.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.346