23948sdkhjf

East Metal åbner nyt testcenter

Underleverandøren vil fokusere endnu mere på overfladebehandlingen af de emner, man leverer.
Produktion, overfladebehandling og test af komplekse stålkomponenter udgør kerneløsningerne i East Metal, og i marts åbnede virksomheden et nyt testcenter i Daugavpils, som skal teste, kontrollere og dokumentere overfladebehandlingen af stål- og metalkomponenter og vitale produktionsparametre.

Formålet med testcentret er et ønske om konstant at forbedre komponenternes kvalitet. Centret er fyldt med moderne testudstyr, og East Metal har også ansat en industriel kemiker, der skal stå for test, kontrol og dokumentation af overfladebehandlingerne, herunder viskositet, tørstofindhold, holdbarhed og bæreevne.

Det nye testcenter vil også udføre test og kontrol af produktionsparametre såsom hårdhed, glansniveau og overfladeprofil – samt kalibrering af måleudstyr og træktest.

- Vi har en mission om at gøre vores ypperste for at levere den bedst mulige kvalitet, og overfladebehandlingen spiller en afgørende faktor i forhold til at forbedre komponenternes egenskaber og levetid. Det nye testcenter i Daugavpils sikrer, at vi kan opfylde specifikationerne inden for offshore- og vindenergisektoren samt andre krævende industrier – og rådgive vores kunder om de mest optimale løsninger, udtaler Dorte Møller, kvalitet & miljøchef hos East Metal.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125