23948sdkhjf

Generationsskifte hos Almexa

Den fynske aluminiumsvirksomhed gennemfører et planlagt generations- og ejerskifte, hvor Kim Kenlev indtræder som medejer og direktør i stedet for Bjarne Caspersen. Virksomhedens stifter, Roar Jensen, fortsætter som medejer og CTO.
Almexa gennemfører et planlagt generations- og ejerskifte, hvor Kim Kenlev køber sig ind i virksomheden og samtidig tiltræder som administrerende direktør.

- Jeg har været med i Almexa i mange år, og det har været gode og spændende år. Vi har udviklet os løbende, og jeg føler, at tiden er passende til at foretage et skifte. Derfor ser jeg frem til, at den gode udvikling vil fortsætte med Kim Kenlev ved roret, siger Bjarne Caspersen, der bevarer en mindre tilknytning til Almexa i den kommende tid.

- Jeg slipper ikke Almexa helt med det samme, da jeg vil være tilknyttet for at sikre en god overlevering til Kim Kenlev. I ham får vi en direktør og medejer med stor erfaring og kompetencer, som virksomheden ikke kan undgå at få glæde af, når vi skal fastholde og udbygge vores stærke position i markedet.

Fremtrædende erhvervsmand
Der er ikke tvivl om, at det er en fremtrædende erhvervsmand, der kommer ombord hos Almexa. Kim Kenlev kommer til virksomheden med en baggrund indenfor international forretningsudvikling, og han har tidligere været direktør i ABB, norske Aker og Damixa. Han sidder desuden i bestyrelsen for flere virksomheder, blandt andet Hans Christian Andersen Airport i Odense.

- Almexa er en fantastisk virksomhed, der har skabt en stærk position på et meget specialiseret marked. Det kan kun lade sig gøre, når du har et solidt forretningsgrundlag og dygtige medarbejdere, siger Kim Kenlev, der tiltræder hos Almexa den 1. maj 2014.

- Jeg kommer til Almexa for at bygge videre på det arbejde, der allerede er gjort fra ejernes og medarbejdernes side. Det vil ske med stor respekt for virksomhedens fundament, for jeg mener faktisk, at det netop er fundamentet, der vil sikre os en god fremtid med en endnu stærkere udvikling.

Fra 1. maj er virksomheden ejet af Roar Jensen, Bjarne Caspersen og den nye administrerende direktør, Kim Kenlev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093