23948sdkhjf

Amada åbner nyt teknisk center

Maskinproducenten har brugt millioner på et nyt domicil i Midtengland, der blandt andet skal servicere koncernens skandinaviske kunder.
6 mio. euro og halvandet år har Amada brugt på at forny koncernens domicil i Kidderminster nær Birmingham. Fredag er man klar til atter at byde kunderne inden for i det 9.500 kvadratmeter store byggeri.

- Vores Northern Europe Technical Centre skal fungere som showroom og salgsorganisation for Storbritannien, Irland, Danmark, Norge, Sverige og Spanien, forklarer George Edwards, der er tilknyttet den skandinaviske salgsorganisation.

Centralt i det nye tekniske center finder man Amadas 1.300 kvadratmeter store showroom, hvor man vil kunne se koncernens allernyeste maskiner. I anledning af åbningen vil der fx være europæisk premiere på den nye LCG 3015 laserskærer, men også en FLW fiberlaser og en EG-AR robot-presse vil blandt andet kunne opleves.

Stadig lokale showrooms
Hele meningen med byggeriet er at opgradere mulighederne for at se Amadas maskiner i brug. Samtidig er det europæiske marked blevet omstruktureret, og for Amadas salgsselskaber i Danmark Sverige og Norge betyder det, at de nu hører under Amada UK.

Dermed skal centret i Kidderminster også bruges til at tiltrække flere skandinaviske kunder.

- Der vil altid være lokale showrooms i Danmark, Sverige og Norge, men i Kidderminster har vi flere muligheder for at vise de maskiner, vi kan tilbyde, forklarer George Edwards.

Udover showroomet har Amada blandt andet udstyret centret med et nyt software-træningslokale, udvidede møderum, et seminarrum med plads til 60 personer samt en ny restaurant med plads til 100 personer.

Metal Supply var inviteret til Kidderminster af Amada
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064