23948sdkhjf

Rival får gennembrud til olie- og gasindustrien

Efter længere tids dialog er det nu lykkedes maskinfabrikken Rival at starte samarbejde med en af de større aktører inden for olie- og gasindustrien, National Oilwell Varco.
Rival har brugt lang tid på at opbygge erfaring, kompetence og interne systemer til at kunne samarbejde med de største og mest krævende kunder i olie- og gasindustrien. Men nu er virksomheden parat, siger maskinfabrikkens administrerende direktør Henrik Holvad.

- Man skal gøre sig fortjent til at samarbejde med kunderne i olie- og gasindustrien. Og det er ikke noget, man opbygger fra den ene dag til den anden. Det kræver, at man over længere tid beviser, at man kan leve op til de krav til eksempelvis kvalitet, leveringstid og fleksibilitet, som er afgørende for virksomhederne i branchen, siger Henrik Holvad.

Han glæder sig over et nyetableret samarbejde med National Oilwell Varco, som gerne skal være en døråbner til flere ordrer, også hos andre større aktører.

- Vi er rigtigt glade for nu at starte et samarbejde med National Oilwell Varco, som er en af verdens førende leverandører til olie- og gasindustrien. Det er en meget spændende kunde, som vi har arbejdet målrettet på at få etableret et samarbejde med gennem en længere periode, siger Henrik Holvad.

- Dette samarbejde beviser, at vi også er klar til at samarbejde med de øvrige store spillere i branchen som eksempelvis Kongsberg, Aker Solutions, FMC Technologies og GE Oil & Gas, fortsætter han.

Han understreger, at Rival som nye i branchen fortsat er meget ydmyge.

- Vi har naturligvis stadig mange ting at lære, men vores ballast er solid og har vist sit værd mange gange, slutter direktøren.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08