23948sdkhjf

GEA på ingeniørjagt

GEA Process Engineering, der sidste år ansatte 100 nye medarbejdere, er i disse dage på jagt efter flere ingeniører ved dette års DSE Messe i Lyngby.
Ved Danmarks største job- og karrieremesse (DSE), der løber af stabelen onsdag og torsdag, står virksomhederne i kø for at tale med færdiguddannede ingeniører og ingeniørstuderende.

140 stande er besat af virksomheder og organisationer, som ønsker at tiltrække og synliggøre sig over for dygtige ingeniører og ingeniørstuderende. Messens popularitet vidner om vækst i det danske erhvervsliv, og det er godt nyt for både færdiguddannede og studerende, som ønsker at komme i kontakt med virksomhederne.

- DSE Messen er en enestående mulighed for ingeniører og studerende til at komme i kontakt med erhvervslivet og få indblik i branchen. Her får man chancen for at give et personligt indtryk på virksomhedernes repræsentanter, som er dem, der i sidste ende skal vurdere kandidaternes ansøgninger, siger Magnus Kvisgaard, formand for organisationen De Studerendes Erhvervskontakt, som står bag messen.

GEA Porcess Engineering fortsætter væksten
Blandt de deltagende virksomheder er GEA Process Engineering, som designer og udvikler produktionsanlæg til bl.a. mejeri- og fødevareindustrien. Sidste år ansatte virksomheden 100 nye medarbejdere - heraf hovedparten ingeniører - i Danmark og havde samtidig en omsætning på 13,4 milliarder kroner, hvilket var en fremgang på 16 procent. Den store vækst betyder blandt andet, at GEA Process Engineering også i år skal ansætte yderligere til at håndtere den stigende ordreindgang. Håbet er, at nogle af disse ingeniører kan hverves på DSE Messen.

- DSE Messen er et fantastisk initiativ, som gør det nemt for os som virksomhed at fortælle om vores forretning og komme i kontakt med de ingeniører, som skal bidrage til GEA’s fremtidige vækst. Hvis den positive udvikling skal fortsætte, er vi selvsagt nødt til at ansætte de bedste kandidater, og nogle af dem regner vi med at finde her, siger Ulla Plüger Michelsen fra GEA Process Engineering, som hvert år deltager på messen.

Fakta om DSE Messen Lyngby
DSE Messe Lyngby er Danmarks absolut største job- og karrieremesse med 140 deltagende virksomheder og organisationer inden for ingeniørbranchen. 10.000 besøgende forventes at komme forbi messen i løbet af de to dage, den varer. Messen finder sted i relevante rammer på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) onsdag den 9. april kl. 10:00 – 17:00 og torsdag den 10. april, kl. 10:00 – 16:00.
Messen bliver arrangeret af De Studerendes Erhvervskontakt, som er en selvstændig non-profit organisation bestående udelukkende af frivillige studerende fordelt på to afdelinger i hhv. Lyngby og Aalborg. Organisationen har til formål at skabe kontakt mellem ingeniørstuderende og erhvervslivet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563