23948sdkhjf

Så er toppen på plads i Offshoreenergy.dk

Med ansættelsen af ny divisionsdirektør og udnævnelsen af en administrerende direktør har Offshoreenergy.dk nu ledelsen på plads.
Den nationale klyngeorganisation og innovationsnetværket for offshoresektoren, Offshoreenergy.dk har fra 1. april 2014 ansat Johannes Kromann Bie som divisionsdirektør for Oil & Gas divisionen. Samtidig udnævnes direktør for Renewables divisionen, Morten Basse Jensen, til administrerende direktør for hele organisationen. Dermed er en ny ledelse på plads.

- Offshoresektoren er en branche i vækst, og det er altafgørende, at vi som national organisation for sektoren har de ressourcer og det mandskab, der skal til for at bistå branchen med at fastholde væksten. Med ansættelsen af Johannes Kromann Bie og udnævnelsen af Morten Basse Jensen er alle organisatoriske brikker på plads, og vi kan fokusere på fremtidens udfordringer, siger bestyrelsesformand Anders Eldrup, Offshoreenergy.dk.

En erfaren herre
Johannes Kromann Bie er 59 år og oprindeligt uddannet stærkstrømsingeniør. Han har i en årrække haft ledende poster i virksomheder som ABB, YIT og Rovsing Dynamics og kommer fra en stilling som vice president - Construction, Installation & Service hos Semco Maritime, der er en af offshoresektorens mest markante virksomheder. Den nye divisionsdirektør indgår i direktionen og får ansvaret for Oil & Gas aktiviteterne i Offshoreenergy.dk, hvilket omfatter innovation- og udvik-lingsprojekter, internationalisering og B2B events, netværksaktiviteter og medlemsservice.

- Vi er glade for at kunne byde Johannes velkommen til Offshoreenergy.dk. Johannes kommer med en lang og meget bred erfaring fra olie- og gasindustrien. Han får en central rolle i vores bestræbelser på at skabe mere værdi for virksomhederne inden for offshore-området. Danske offshore-virksomheder har gode muligheder for at gøre sig gældende både herhjemme og i udlandet. Som national klyngeorganisation og innovationsnetværk skal vi bistå virksomhederne med deltagelse i internationale udviklingsprojekter, relevante netværk samt sikre vidensdeling i branchen. Her får Johannes Kromann Bie en central rolle, siger Anders Eldrup.

Samtidig med tiltrædelsen af den nye divisionsdirektør udnævnes konstitueret direktør Morten Basse Jensen til administrerende direktør. Morten Basse Jensen får det overordnede ansvar for organisationen, dets sekretariat samt Renewables divisionen, som omfatter brancherne offshore vind og bølgeenergi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109