23948sdkhjf

Siemens og Mita-Teknik i ny samarbejdsaftale

Med et nyt samarbejde vil de to virksomheder kombinere specifikke teknologier, erfaringer og knowhow indenfor vindindustrien. Målet er at sikre vindmølleindustrien de bedste løsninger på kort og længere sigt.
Det oplyser Mita-Teknik i en nyhed på sin hjemmeside.

Med aftalen bliver Mita-Teknik "Solution Partner" indenfor vind for Siemens i hele verden. Og den første fælles løsning bliver et "GL2010 conform Safety System" for vindmøller, som vil blive præsenteret ved EWEA-messen i Barcelona 10.-12. marts.

- Vi er meget begejstrede for dette nye samarbejde med Siemens. Det er en aftale mellem to veletablerede virksomheder i vindindustrien, og jeg er overbevist om, at samarbejdet vil gøre det muligt at skabe nogle meget konkurrencedygtige løsninger for vores kunder, sagde Jesper Andersen, administrerende direktør i Mita-Teknik, i forbindelse indgåelsen af samarbejdsaftalen.

- Vi ser meget frem til dette samarbejde. Kombinationen af mange års erfaring i vindindustrien fra Mita-Teknik og produktporteføljen fra Siemens som førende leverandør af automationsprodukter til industrien giver den bedst mulige platform for vores kunder, siger Max Andersen, salgsdirektør Siemens Industry Danmark, i nyheden på Mita-Tekniks hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109