23948sdkhjf

HMK Bilcon har stor succes med udstyr til håndtering af genbrugsaffald

Den nordjyske virksomhed har siden 2010 leveret mere end 100 enheder til håndtering af genbrugsaffald alene til én kunde, GeesinkNorba, der er en stor europæisk producent af renovationskøretøjer og affaldskomprimatorer.
HMK Bilcon har som mål kontinuerligt at forbedre og udvikle nye, unikke transportløsninger, og bruge sin viden til fordel for kunderne. Det har eksempelvis resulteret i udvikling af MF-50.

- HMK MF-50 er en serie på seks forskellige enheder til indsamling af genbrugsaffald, hvor forskellen mellem enhederne er kapaciten, der går fra 2,1 m3 til 6,0 m3. Det giver en meget fleksibelt løsning, der kan passe til langt de fleste lastbiler, siger Peter S. Andersen, der er salgschef hos HMK Bilcon.

100 enheder til samme kunde
MF-50 har en lang række fordele, når der indsamles affald. Eksempelvis giver MF-50 mulighed for at indsamle forskelligt, sorteret affald i samme arbejdsgang og med samme bil, uden at det sorterede affald sammenblandes. MF-50 har vertikal løftemekanisme, og aflæsningen sker over siden af lastvognen.

- HMK Bilcon er en leverandør, vi har samarbejdet med gennem mange år og har stor tillid til. Deres MF-50 enhed til håndtering af genbrugsaffald er af god kvalitet og opfylder vores behov for moderne håndtering af affaldsindsamling, udtaler Evelien Leber fra GeesinkNorba.

HMK Bilcon har siden 2010 leveret mere end 100 MF-50 aggregater til GeesinkNorba. Foruden de seks standardenheder er der mulighed for at bestille specialtilpassede enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079