23948sdkhjf

Det sker: Åbent hus i Universal Robots nye domicil

Benyt en sjælden chance for at besøge en dansk robotproducent, når Universal Robots og KJV inviterer til åbent hus den 1.-3. april fra kl. 10-15.
Det er oplagt at lægge vejen forbi, når man alligevel er til VTM 2014 messe, da UR’s nye domicil blot ligger ca. 10 min. kørsel fra messen.

På dagene er det muligt at få en rundvisning (kl. 11 og kl. 14) og se produktionen af de danske robotarme. Desuden fremvises UR-robotten i forskellige opstillinger, der viser, hvordan UR-robotterne kan aflaste og effektivisere mange forskellige opgaver i industrien. Der er også mulighed for, at de besøgende selv kan prøve at programmere en UR-robot og se, hvor let det er.

Under hele arrangementet er der blandt andet specialister fra KJV og UR til stede, og der vil derfor være mulighed for at spørge om alt muligt vedrørende UR-robotten og få en snak om, hvordan man kan bruge den i ens egen virksomhed.

Universal Robots nye domicil er på adressen: Energivej 25, 5260 Odense S. De besøgende tilbydes en let anretning fra kl. 10-15 hver dag.

Tilmelding er nødvendig, og kan ske på: eller tlf. 4698 6721.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093