23948sdkhjf

Nyt om navne: Mekoprint genansætter gamle kendinge

Efter nogle år på udebane vender tre salgsingeniører nu tilbage til folden i den nordjyske virksomhed.
Michael Nielson, der har 25 års erfaring fra metalbranchen, er tiltrådt stillingen som ”area sales manager” i Mekoprint Chemigraphics med projektsalg af EMC-afskærmninger og Industriskilte til EMS- og OEM-kunder i Skandinavien. Michael har stor erfaring med produkter til elektronikbranchen og har som tidligere ansat i Mekoprint igennem 18 år også indsigt i Mekoprints brede vifte af teknologier og produktløsninger.



Jesper Møller, der har 20 års erfaring med salg af metalbearbejdning til Mekoprints europæiske kunder, er ansat som ”area sales manager” i Mekoprint Mechanics. Jesper har ligeledes et stort kendskab til Mekoprints øvrige produktprogram, og han får ansvaret for etablering og udvikling af nye kunderelationer på det nordeuropæiske marked.




Endelig er Nils Aagaard, der har 15 års erfaring hos Mekoprint inden for salg af folietastaturer og flexprint, ansat som ”area sales manager” i Mekoprint Graphics. Nils skal med sit indgående kendskab til den nordeuropæiske elektronikbranche knytte tæt kontakt til en række nye kunder, som stiller særlige krav til tastaturer, flexprint og grafiske frontløsninger.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079