23948sdkhjf

A/S Gunnar Haagensen starter egen produktion af maskinpakninger

Allerød-virksomheden udvider nu sine traditionelle leveringer af tætninger med egen produktion af maskinpakninger.
I marts ankom A/S Gunnar Haagensens nye Aristomat TL 1625 konturskærebord, og dermed kan den nordsjællandske virksomhed ikke blot kalde sig grossist, men nu også producent af flade pakninger.

- Vi har nu været på pakningsmarkedet en del år og oparbejdet en fornuftig omsætning samt kompetencer via gode samarbejdspartnere. Vi mener, at virksomheden nu er parat til at producere pakningerne selv, ligesom markedet har plads til en fleksibel og kvalitetsbevidst pakningsleverandør, siger Lasse Haagensen til Metal Supply.

Vil udforske kendt marked
A/S Gunnar Haagensen vil producere såvel standard- som specielfremstillede pakninger, og Lasse Haagensen er ikke i tvivl om, at det bliver en vigtig faktor i virksomhedens vækstambitioner de kommende år.

- Vi er allerede til stede som leverandør af tætninger i flere brancher og vil med dette tiltag give kunderne mulighed for i tilgift at få hurtig levering af pakningsløsninger, siger han og tilføjer, at de vil stå til rådighed for kunderne, når der er brug for dem, hvilket virksomheden ønsker at understrege med denne investering.

Kamp på leveringstid
Skærebordet har et skæreareal på 1600x2500 mm, og Allerød-virksomheden har opbygget et lager af standard-materialer, som gør A/S Gunnar Haagensen i stand til at stå til rådighed for akutte opgaver, som skal løses her og nu. Det er netop her, Lasse Haagensen ser gode muligheder for at hente ny forretning.

- Vi har desværre haft en tendens til at tabe tilbud, ligesom vi har måttet sige nej til opgaver, da vi ikke kunne levere dem hurtigt nok. Nu kan vi selv producere, og vi kan tilbyde produktion af både enkeltstyks pakninger samt små og mellemstore serier på 24 timer, fortæller Lasse Haagensen.

- Vi kan derudover hjælpe med pakninger af ukendt design eller i tilfælde, hvor tegningen mangler. Ved hjælp af vores FlexExpert software kan vi scanne en prøve af pakningen og rekonstruere produktionstegningerne på baggrund af det, slutter Lasse Haagensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094