23948sdkhjf

Kinesisk besøg hos Eldan Recycling

Den danske producent af genvindingsudstyr skal levere et anlæg til Tianjin Xinneng Renewable Resource Co Ltd.
Direktøren og vicedirektøren fra det store kinesiske firma, Tianjin Xinneng Renewable Resource Co Ltd, hr. Zhang og hr. Wang, rejser ofte verden rundt for at besøge deres leverandører af både skrotprodukter og procesudstyr.

Denne gang gik turen til Faaborg, hvor de skulle besøge deres leverandør af genvindingsudstyr, Eldan Recycling. Grunden til besøget var en inspektion af deres nye kablegenvindingsanlæg før forsendelsen til Kina. Anlægget er i stand til at bearbejde op til tre ton skrotkabel per time med output-fraktioner af værdifuldt kobber eller aluminium samt som plastik fra isoleringsmaterialet.

Ejer allerede et Eldan-anlæg
Eldan-udstyret skal bruges til at komplementere Tianjin Xinneng Renewable Resource Co Ltd’s spanske og italienske kobbersmelteudstyr.

- Vi er meget stolte over, at Hr. Zhang og Hr. Wang fandt tid til at besøge vores fabrik her i Danmark. Det er meget vigtigt for os, at alt kører problemløst, når udstyret ankommer til slutdestinationen. Derfor – i handler som denne – sender vi altid en af vores projektledere til kundens plads for at afklare alle detaljer omkring installation etc. før den faktiske produktion af udstyret startes op. Dette er naturligvis for at sikre en vellykket montage og opstart af anlægget på stedet, siger Henning Nørgaard, områdeansvarlig hos Eldan Recycling.

Det kinesiske firma er et familieforetagende, som i dag drives af anden generation. På deres næsten 300.000 kvadratmeter store grund behandler og adskiller de mange slags skrot, som fx kabelskrot, elektronikskrot (WEEE), autoskrot og plastik. Tianjin Xinneng Renewable Resource Co Ltd ejer i forvejen et Eldan kabelanlæg, som Hr. Zhang på et tidspunkt købte på det internationale marked for brugt udstyr. De er meget tilfredse med anlægget, så hvad er mere naturligt, når aktiviteterne skal udvides, end at købe endnu en linje fra samme leverandør? Hr. Zhang udtaler:

- Vi synes, det var meget spændende at besøge Eldan’s faciliteter i Faaborg og se, hvordan de udvikler, designer og producerer udstyr i deres fabrik. Vi havde mulighed for at teste alle vores maskiner, inden de skulle afskibes. Nu ser vi frem til at modtage udstyret i vores fabrik i Tianjin.

Toni Reftman, direktør for Eldan Recycling A/S kommenterer:

- Sammen med vores agent i Kina, Ferrostaal (Beijing), har vi allerede solgt flere anlæg til Kina. Selvom vi møder stor konkurrence fra kineserne rundt om i hele verden, virker det som om, de kinesiske genvindingsvirksomheder værdsætter, at vores udstyr er designet for fuldautomatisk operation, hvor det bare er nødvendigt at overvåge processen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095