23948sdkhjf

KJV styrker robot-indsatsen

Den fynske virksomhed er blevet udnævnt til foretrukken samarbejdspartner hos Universal Robots og sætter nu øget fokus på udbredelsen af de fleksible robotarme.
For andet år i træk har Universal Robots udnævnt KJV til den foretrukne samhandelspartner på det danske marked. Hos KJV er man glade for anerkendelsen fra Universal Robots, og direktør Henrik Løftgaard udtaler, at KJV fra starten har haft en klar strategi for det forretningsområde, der hedder automation.

- Vi skal levere simple løsninger med kort tilbagebetalingstid - og det er netop her robotterne fra UR viser deres værd. I 95 procent af de tilfælde, vi har solgt en robot fra UR, har kunden ikke tidligere haft en robot i huset. De simple UR-robotter har dog pludselig skabt nogle muligheder for automation med kort tilbagebetalingstid, som tidligere ikke har været til stede.

Udvider organisationen
Det tætte samarbejde får nu KJV til at udvide sin organisation inden for automation med en applikationstekniker, som udelukkende arbejder med UR-robotterne i forbindelse med opstilling, service og uddannelse. KJVs produktansvarlige for robotter, Henrik Christensen, udtaler:

- De typiske UR-kunder er små og mellemstore virksomheder, der ikke tidligere har kunnet automatisere; men vi oplever dog også en efterspørgsel fra store internationale koncerner, der har fået øjnene op for UR-robottens muligheder. De typiske applikationer er gentagne, manuelle håndteringsopgaver, som man ønsker automatiseret for at opnå øget produktivitet. En anden type opgave er, hvor man udnytter UR-robottens fleksibilitet – det vil sige, man anvender den som ”en ekstra vikar”, man kan ’’tage ned fra væggen’’ til opgaver på fx to-tre timers varighed forskellige steder i produktionen. UR-robotterne indsættes typisk der, hvor traditionelle robotter er for store, for dyre, for larmende eller for ufleksible.

- Vi glæder os til at give vores bidrag til, at vi kan fastholde og udvikle arbejdspladser i Danmark gennem smarte automationsløsninger – potentialet er enormt, supplerer direktør Henrik Løftgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11