23948sdkhjf

Rea Automatdrejning opruster

Den fynske underleverandør har udvidet maskinparken, og samtidig satser man på øget salg i Tyskland.
I disse dage er Rea Automatdrejning ved at installere et nyt Index C200 drejecenter på fabrikken i Otterup. Maskinen kan bearbejde emner op til 65 mm, og den er leveret med tre revolvere, hvoraf de to er med y-akse.

- Vi har lavet investeringen for at skabe mere kapacitet i huset. Der er for meget pres på de andre maskiner, vi har, der kan håndtere emner i den størrelse. Vi får også stadig mere komplekse opgaver ind i huset, og vi har brug for maskiner, der kan lidt af hvert, forklarer Peter Nielsen fra Rea Automatdrejning til Metal Supply.

- Det er en hurtig og meget nøjagtig maskine, som er ny for os. Vi har ikke andre maskiner af den slags, så det er noget, vi forventer os en del af, tilføjer han.

Tyskland er oplagt
I seneste regnskabsår kom Rea Automatdrejning ud med et overskud før skat på 2,9 mio. kr. Det var et resultat, der ikke helt levede op til forventningerne – til gengæld er udsigterne for 2014 bedre.

- Vi er kommet godt fra start i 2014. Det ser lovende ud, og vi er fortrøstningsfulde. Vi kan mærke, at vores kunder får flere opgaver, og meldingen fra vores leverandører er den samme, konstaterer Peter Nielsen, der blandt andet kigger mod det tyske marked for at skabe vækst i 2014.

- Vi eksporterer 35 procent af det, vi producerer, og cirka halvdelen går til Tyskland. I dag leverer vi fx til hydraulikkunder, men vi vil gerne have fat i nye kunder dernede. Vi har arbejdet for tyskere i mange år, og for os er det et forholdsvist enkelt marked at angribe. Det er jo vores naboer og største eksportmarked, forklarer Peter Nielsen.

Ny salg- og marketingmedarbejder
Også på personalesiden opruster Rea dog, og senest er der blevet ansat endnu en medarbejder. Tine Evert var i efteråret i praktik hos Rea, hvor hun arbejdede med intern og ekstern kommunikation, og det var så godt et match, at hun nu er blevet fastansat i virksomhedens salg- og marketingafdeling.

- Jeg arbejder med strategier for begge dele, men har selvfølgelig stort fokus på at hjælpe med at få ”bundlinjen optimeret”, og fortsætter også mine opgaver fra praktikken. Det drejer sig om kreativt opsøgende salgsarbejde, fortæller hun til Metal Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114