23948sdkhjf

Rasmus fra Aars er Danmarks bedste industritekniker

Det blev Rasmus Ellgaard Klysner Jensen fra Aars, som løb med guldet for næsen af de fem andre konkurrenter ved DM i Skills i Aalborg.
Flere end 29 fag har de seneste dage konkurreret for at finde landets bedste lærlinge i Gigantium i Aalborg.

For Rasmus Ellgaard Klysner Jensen, der til daglig er i lære hos Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. og elev på Metal College Aalborg, blev det til triumf i konkurrencen for industriteknikere. Der var tæt kamp om titlen blandt de seks lærlinge, og der er ingen tvivl om, at niveauet var højt.

- Det handler om at være nøjagtig
Deltagerne konkurrerede både i CNC-drejning og -fræsning, og præcision var ét af nøgleordene for succes i konkurrencen. Om sit fag siger Rasmus:

- Det er et fag, hvor det handler om at holde hovedet koldt og være nøjagtig. Tingene skal være korrekte første gang - der er ikke plads til smuttere. Jeg bruger også en stor del af min fritid på faget, og jeg brænder for at blive bedre, siger Rasmus.

Det var en tydeligt stolt Rasmus Ellgaard Klysner Jensen, der blev kåret som vinder:

- Det er helt vildt stort at vinde sådan en titel. Der er ingen tvivl om, at de andre var virkelig gode, og konkurrencen var meget hård. Derfor er det også enormt tilfredsstillende at få titlen. Det er et kæmpe skulderklap, lød det stolt fra den unge nordjyde.

Rasmus bliver udlært i april, og vil i første omgang gerne arbejde videre med sit fag og blive endnu dygtigere.

Artiklen er en del af temaet DM i Skills.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079