23948sdkhjf

Ny topchef hos Logstor

Yves Paletta er netop blevet udnævnt som president & CEO hos den danske producent af fjernvarmerør.
Yves Paletta har flere end 20 års international ledelseserfaring fra organisationer inden for offentlige og industrielle områder samt inden for olie- og gasindustrien. Hans erfaring omfatter ledende stillinger i virksomheder med speciale inden for coating af rør og et klart fokus på kundeservice og produktionskvalitet.

Han kommer senest fra en stilling som managing director på SBM Offshore’s Schiedam Execution Center i Rotterdam, Holland. Forud for ansættelsen hos SBM Offshore bestred Yves Paletta ledende stillinger hos Bredero Shaw i Houston og London. Yves Paletta har også haft ledende stillinger hos Veolia Environnement-koncernen i Asien og Europa med fokus på offentlige og en række industrielle markeder. Han er fransk statsborger og uddannet elektroingeniør samt MBA.

- Yves er en særdeles velanset topleder med en fantastisk baggrund fra industrien, og bestyrelsen ser frem til, at han skal føre an i bestræbelserne på at styrke virksomheden og skabe vækst. Med afsæt i Logstors kernekompetencer og Yves’ meget relevante erfaring fra en række internationale markeder vil vi skabe en position som global leder inden for fjernvarme og -køling samt olie- og gasmarkederne gennem et dedikeret fokus på kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed, siger bestyrelsesformand Anders Thelin.

- Jeg er begejstret for at få muligheden for at samarbejde med Logstors engagerede og stolte medarbejdere om at løfte vores resultater og konkurrenceevne til næste niveau. Vi vil optimere produktion og logistik på baggrund af standardiserede processer, så vi kan sikre perfekt service- og produktkvalitet for vores kunder. Ved at udnytte Logstors unikke brand og uforlignelige erfaring vil vi øge omsætningen og skabe en både bæredygtig og konkurrencedygtig virksomhed, siger Yves Paletta.

Med henblik på at sikre et stabilt og kontrolleret direktørskifte fortsætter tidligere konstitueret president & CEO David J. Williams hos Logstor i en overgangsperiode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095