23948sdkhjf

SH Group overtager Boat-In-A-Box

SH Group, der udvikler og producerer hydrauliske og mekaniske løsninger til offshore og marine, har mandag overtaget Nadiros redningsbådsdivision, Boat-In-A-Box.
SH Group har været medejer af Nadiro siden starten i 2009, men har nu overtaget hele ejerskabet af redningsbådsdivisionen fra Nadiro.

Redningsbådsdivisionen bliver et datterselskab under SH Group med navnet Xervo, der på latin betyder at redde eller beskytte. De øvrige aktiviteter i Nadiro A/S, de såkaldte Drop-In-Ball løsninger vil fortsat blive markedsført under Nadiro-navnet.

- Boat-In-A-Box har forbedret sikkerhedsniveauet på vores rigge. Vi har været glade for samarbejdet med SH Group og Nadiro og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde om Drop-In-Ball aktiviteterne, der skal udvikles til at blive en betydende spiller på det globale marked for udløsermekanismer til redningsbåde, siger formand for bestyrelsen i Nadiro og chief commercial officer i Maersk Drilling, Martin Fruergaard.

Fremadrettet vil Nadiro nu intensivere salgsindsatsen i Drop-In-Ball og tilføre yderligere ressourcer.

- Vi intensiverer salgsindsatsen betydeligt. Blandt andet åbner vi et kontor i Sandnes i Norge, som er et vigtigt marked for os, og hvor vi i forvejen er repræsenteret med vores datterselskab Sepro Technology, siger Morten Nielsen, CEO i SH Group.

Statoil lægger stor ordre
Samtidig med opkøbet annoncerer SH Group en stor ordre til Statoils CAT-J-rigge.

- Vi er også glade for, at vi allerede nu kan annoncere en ordre til Samsung Heavy Industries på Statoils kommende CAT-J-rigge, så vi nu har en ordrebeholdning på mere end 40 mio. dollars. Statoil har valgt Boat-In-A-Box netop på grund af det høje sikkerhedsniveau, og at vores systemer lever op til Norsok R-002-standarderne, forklarer Morten Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078