23948sdkhjf

Nyt om navne: DIS opruster

Ingeniørvirksomheden har siden sommerferien ansat otte nye ingeniører i Danmark inden for mekanik, el og automation.
Mekanikafdelingen vokser støt, og her har man ansat Morten Thorhauge som projektingeniør hos DIS i Århus. Han er uddannet civilingeniør i Applied Mechanics og har blandt andet erfaring fra vindmølleindustrien.

Mads Grundahl er ligeledes blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Århus. Mads er uddannet civilingeniør med speciale i design af mekaniske systemer.

Bo Rohde Jensen, der er uddannet maskiningeniør og har mange års erfaring fra vindmølleindustrien, er blevet ansat som chefkonsulent hos DIS i Århus. Bo arbejder desuden som ekstern lektor på Aarhus Universitet.

Som projektingeniør hos DIS i Århus er Sebastian Andersen også blevet ansat. Sebastian er uddannet civilingeniør med speciale i mekanik og har blandt andet erfaring fra Grundfos.

Endnu en udvidelse i mekanikafdelingen er sket med ansættelsen af René Stausholm som projektleder hos DIS i Århus. Han er uddannet klejnsmed og produktionsteknolog og har mange års erfaring som kvalitetskoordinator og projektleder hos Back Composite Industry og Vestas Control Systems.

I el- og automationsafdelingen er tre nye medarbejdere blevet ansat. Michael Christian Byskov er blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Århus. Han er uddannet svagstrømsingeniør og har mange års erfaring som udviklingsingeniør og projektleder fra blandt andet Develco Elektronik og Nordtec Optomatic.

Som projektingeniør hos DIS i Århus er ligeledes Thorkild Rasmussen blevet ansat. Thorkild er uddannet maskinmester og har erfaring som ingeniør og installatør hos blandt andet LGC Electric og Per Aarsleff.

Dianna Høgh er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Hun er uddannet elektrodiplomingeniør samt elektriker og har mange års erfaring som teknisk projektleder både on- og offshore, senest fra Dong Energy.

Det er dog ikke kun i DIS’ danske afdelinger, der er vækst. Syd for grænsen i afdelingen i Nürnberg er der også tilført nye kompetencer. Her har man ansat Orla Vognsen som seniorprojektleder hos CREADIS. Orla er uddannet maskiningeniør og har mange års erfaring inden for produktion, projektledelse og omkostningsoptimering. Orla har boet og arbejdet i Sydtyskland i mange år.

Benjamin Rupp, der er under uddannelse til maskiningeniør, er blevet ansat som studentermedhjælper og har til opgave at assistere på forskellige udviklingsprojekter.

Også i DIS’ øvrige afdelinger har man de seneste måneder ansat en række udviklingsingeniører med specialer inden for hardware og software. Ingeniørvirksomheden har ansat mere end 35 nye medarbejdere i løbet af 2013 og beskæftiger ca. 125 medarbejdere i alt. DIS forventer at kunne byde velkommen til endnu flere højtuddannede ingeniører i det nye år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097