23948sdkhjf

Fusion skaber stærk aktør for rørsystemer

Uponor og KWH Pipe har tidligere indgået et joint venture, men fusionerer nu under navnet Uponor Infra. Fremover vil virksomheden udbygge produktionen på fabrikkerne i Middelfart og Svinninge.
De danske kunder i Uponor Infrastruktur og KWH Pipe skal fremover vænne sig til et nyt navn, nemlig Uponor Infra.

Selskabet, der med ét bliver en af de største spillere på markedet for rørsystemer til transport, opbevaring og rensning af vand og spildevand, får hovedkontor i Svinninge, og samtidig udbygger koncernen produktionsapparatet i Middelfart og Svinninge, hvor KWH Pipe i forvejen råder over effektive produktionsfaciliteter.

Fusionen skaber en dansk forretning med en særdeles videnstung og vidt forgrenet international organisation i ryggen, der har stor erfaring med rådgivning om bæredygtige løsninger inden for blandt andet regnvands-, spildevands- og drikkevandshåndtering. Det kommer kunderne i Danmark til gode.

Vil udbygge produktionen
- Vi har arbejdet på fusionen gennem et års tid, og nu er vi klar til at påbegynde den fysiske sammensmeltning af virksomhederne i Svinninge. Vi fortsætter naturligvis med at servicere vores kunder i hele landet fuldstændig uændret samtidig med, at vi får endnu flere løsninger og kompetencer på hylderne. Det gør, at vi kan rådgive kunderne både dybere og bredere, siger Hans-Kristian Høen-Beck, direktør i Uponor Infra.

KWH Pipe har skabt en succesrig nichevirksomhed inden for specialdesignede, tekniske rørløsninger samt miljøprodukter, mens Uponor Infrastruktur har stået for de lidt større systemløsninger. Sammen med de to virksomheders kombinerede rådgivningsfunktion og projekttekniske afdelinger kommer Uponor Infra således til at stå særdeles stærkt på det danske marked.

Især på energi- og miljøområdet er efterspørgslen efter nye, innovative løsninger stor, og i den sammenhæng vil Uponor Infra fremover udbygge den hjemlige produktion på fabrikkerne i Middelfart og Svinninge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109