23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgsdirektør hos Uponor

Bo Holm Sørensen er blevet udnævnt til salgsdirektør for hele salgsstyrken hos Uponor.

Han vil i sin nye rolle fortsat fokusere på at videreudvikle Uponor Infras position på markedet med ansvar for at fastholde og udvikle kontakten med allerede eksisterende kunder samt ved at etablere og udvikle langsigtede nye partnerskaber.

For at øge synergien af salgsindsatsen, vil Bo Holm Sørensens ansvarsområde omfatte såvel salg af lagervarer som projektsalg samt understøttende services, herunder Water Monitoring Services.

Bo Sørensen har været ansat siden 1996 og har i hele sit karriereforløb hos Uponor haft en ledende rolle inden for salget. Han har fungeret som salgschef de seneste otte år, og forklarer her om sin nye og udvidede funktion:

- Det er vigtigt for Uponor, at vi fremstår som en stærk og ensartet enhed overfor vores kunder. Ved at samle alle med fokus på salget i samme enhed, vil vi sikre, at alle har samme reference og arbejder mod fælles mål. Således kan vi sammen - og som en styrket enhed - løfte opgaven med at føre vores strategi om at fastholde vores igangværende vækst ud i livet.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079