23948sdkhjf

Fremgang hos NKT

NKT oplevede en omsætningsfremgang på 7 procent i tredje kvartal.
Omsætningen hos NKT endte på 4,077 mia. kr. i tredje kvartal af 2013. Det er en fremgang på 7 procent i forhold til tredje kvartal 2012. Det viser tallene i NKT Holdings kvartalsmeddelelse.

Alle tre hovedområder hos NKT gik frem. Hos Nilfisk-Advance oplevede man en organisk vækst på 7 procent, hos Photonics 25 procent, mens Cables gik 2 procent tilbage i organisk vækst, men på grund af opkøb hos Ericsson, så havde Cables en vækst på 13 procent i omsætning.

- Den organiske vækst blev minus 2 procent i tredje kvartal, som var negativt påvirket af udviklingen i Electricity Infrastructure og Construction. Inden for Electricity Infrastructure var der flad udvikling for søkabler, mens der for landbaserede mellemspændingskabler og kabeltilbehør var negativ vækst, skriver virksomheden i sin kvartalsmeddelelse om udviklingen hos Cables-forretningen.

Nilfisk-Advance havde fremgang på alle tre hovedmarkeder. Photonics' vækst skete på imaging og sensing, mens fiberhåndteringsudstyr realiserede negativ vækst, skriver virksomheden i sin kvartalsmeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14