23948sdkhjf

Ministerbesøg hos Jydsk Emblem Fabrik

Lørdag kigger forsvarsminister Nicolai Wammen og Århus’ borgmester Jacob Bundsgaard forbi den østjyske virksomhed.
- Officielle besøg har stor betydning for en virksomhed som vores. Dels i relation til vores medarbejdere, men også i relation til vores kunder og samarbejdspartnere, oplyser administrerende direktør, Stig Hellstern.

Det er ikke første gang, at Nicolai Wammen besøger fabrikken. Som borgmester for byen besøgte han flere gange virksomheden, som dog har flyttet domicil siden hans sidste besøg.

Borgmesteren følger med
Men også Århus’ borgmester Jacob Bundsgaard følger trop, når forsvarsministeren gæster emblemfabrikken i Malling, og det er der mange medarbejdere, der ser frem til. Normalt holder virksomheden lukket om lørdagen, men i dagens anledning møder mange medarbejdere op for at få den oplevelse med.

Jydsk Emblem Fabrik vandt for to år siden et stort EU-udbud på leverancerne af Forsvarets officielle medaljer, som blandt andet uddeles til de danske soldater, der har deltaget på missioner i verdens brændpunkter. Men også æresmedaljer og Forsvarsministerens Medalje
bliver fremstillet af emblemfabrikken i Malling.

Fabrikken drives i dag i fjerde generation af ægteparret Stig Hellstern og Hanne Hørup. Virksomheden har netop rundet 127 år i oktober og har i mange generationer været leverandør af medaljer og uniformstilbehør til det danske forsvar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078