23948sdkhjf

Eksportnetværk runder 100 virksomheder

Eksportforeningens Danish Offshore Energy Group har netop rundet 100 medlemmer.
Netværket er på bare tre år blevet Danmarks absolut største eksport- og salgsnetværk inden for olie- og gasindustrien, og medlemsvirksomhederne tiltrækker både hjemlig og udenlandsk interesse. Det skriver netværket i en pressemeddelelse.

Danish Offshore Energy Group (DOEG) rundede med optagelsen af Halton Marine i sidste uge 100 medlemsvirksomheder, hvilket er en markant vækst siden netværkets opstart i 2010.

Både store og mindre virksomheder
Netværket er både stort herhjemme og kendt i udlandet. Det betyder, at mange virksomheder søger netværket for at lære af de tunge spillere i industrien, ligesom de store kunder i udlandet gerne åbner døren for netværket.

- Både hjemlige og udenlandske virksomheder ønsker at komme i kontakt med medlemsvirksomhederne, fordi der er tale om nogle virkelig kompetente og stærke virksomheder. Her snakker vi både upcoming og etablerede virksomheder som eksempelvis Desmi, Fayard og Johnson Controls for at nævne nogle få, fortæller Merethe Wrang, business manager, Oil & Gas, i DOEG og ansvarlig for driften af netværket

Netværkets medlemmer tæller derudover blandt andre Viking Life-Saving Equipment, SubC Partner, Hydra-Grene og Nadiro.

Netværket opfylder et behov
DOEG er et netværk for leverandører til den globale olie- og gasindustri og skaber rammerne for deling af viden, erfaring og kontakter på tværs af virksomheder.

- Medlemsstigningen viser, at netværket opfylder et behov hos danske virksomheder, og at de ser muligheder i industrien. Det ser vi blandt andet på, at flere leverandører til marine-industrien melder sig ind i DOEG, fordi de ønsker hjælp fra mere erfarne leverandører til at komme i gang i offshore-industrien, forklarer Anders Therkelsen, som er business unit manager hos Eltronic og sektionsrådsformand for DOEG.

Anders Therkelsen understreger, at DOEG ikke hviler på laurbærrene, men konstant arbejder for at gøre en forskel for medlemmerne ved at arrangere fælles besøgsture med kontaktmøder på eksportmarkederne, messestande, seminarer, ERFA-grupper og netværksmøder, så virksomhederne kan arbejde sammen og udveksle erfaringer og viden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109